Bieslanddagen

Kom op 2 en 3 september naar de Bieslanddagen en geniet van dit natuurfeestje! Op verschillende locaties in het Delftse Hout, het Bieslandse Bos, de Bieslandse Polder en Klein Delfgauw, kan jong en oud genieten van de vele activiteiten.

Zo organiseert duurzaamheidscentrum De Papaver op zondag speurtochten, je kunt er boomklimmen en er is een expositie over koffie en thee. Buurtbewoners van Klein Delfgauw houden beide dagen een rommelmarkt.

Bij BuitenLeeft draait alles om de natuur en gezondheid. Op zaterdag is daar de zelfoogsttuin te bezoeken, er zijn workshops en je kunt een nieuwe kas met inheemse planten bekijken. Op beide dagen zijn er veel activiteiten op het terrein van Hoeve Biesland, met het foodplein en de Buytenmarkt, veel lokale en duurzame producten, een knutselstal en een open bakkerij.

De boswachters van Staatsbosbeheer weten alles te vertellen over het Bieslandsebos. Ze laten je uilenballen uitpluizen en leren je over de vogels die in het bos voorkomen. Bijzonder is de voorstelling ‘Mens in het wild’, die zaterdag en zondag op verschillende tijdstippen wordt gespeeld in het Amfitheater in het Bieslandse Bos. Deze openluchtvoorstelling met theater, zang en spel gaat over de vraag hoe de mens zich gedraagt als niemand in de buurt is. Als dé mens in de gaten heeft dat er iemand aankomt, wordt zijn gedrag anders. Of niet? En wat als een hele groep mensen een lege ruimte in het wild betreedt?

Bijna alle activiteiten tijdens de Bieslanddagen zijn vrij toegankelijk. Alleen voor de voorstelling in het Amfitheater is een kaartje nodig, dat je voor € 7,50 vooraf kunt bestellen.

Begin datum
02 september 2023, 10:00
Einddatum
03 september 2023, 18:00
Kosten
Gratis
Meer informatie
Website: http://bieslanddagen.nl/