De Kerstballentocht is er ook dit jaar weer!

Duurzaamheidscentrum De Papaver en de Delftse Natuurwacht organiseren ook dit jaar weer een Kerstballentocht. Deze traditionele speurtocht door de Delftse Hout beleeft dit jaar z’n 35ste editie en kan gedaan worden van 18 december 2021 t/m 9 januari 2022

De tocht is geschikt voor jong en oud. De speurtocht, met thema ‘Diersporen’, begint bij De Papaver en duurt ca. 1½ uur. In de bomen van de Delftse Hout hangen grote kerstballen, met daarop 3 keuzeantwoorden. Om de juiste route te ontdekken, loop je van bal naar bal. De vragenboekjes en antwoordformulieren zijn gratis af te halen bij De Papaver, Korftlaan 6 Delft in de Delftse Hout. De boekjes liggen in een bak naast de voordeur; dus ook beschikbaar als De Papaver gesloten is. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Stadsboerderij BuytenDelft, De Schaapskooi, Het Rieten Dak en Knus. Tip: neem een potlood of pen mee om de antwoordletters op te schijven. De antwoorden kan je in de brievenbus van De Papaver doen of mailen naar receptie@papaverdelft.nl.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar maken kans op een prijs! De prijsuitreiking zal plaats vinden in januari 2022, op een nader te bepalen datum.

Deze tocht is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Groen Doet Goed – provincie Zuid-Holland én de inzet van veel vrijwilligers van De Papaver en de Delftse Natuurwacht.

Wij zijn blij ook dit jaar de Kerstballentocht aan te kunnen bieden! We wensen je veel speur- en wandelplezier.