De Verbeelding

De Verbeelding staat voor een weekend dat bol staat van cultuur. Dat belooft dat er veel te kijken, te luisteren en vooral weer te genieten valt.

Verspreid over de hele gemeente Pijnacker-Nootdorp, in alle kernen, vinden tal van culturele activiteiten plaats. Er is veel werk verricht om een breed aanbod aan zeer uiteenlopende kunstvormen te kunnen presenteren. Net weer even anders dan vorig jaar en met enkele nieuwe locaties. U ziet en hoort werk van kunstenaars en gezelschappen uit onze eigen gemeente, uit de regio, maar ook elders uit het land. Zij vinden het leuk om hun werk aan u te laten zien of te laten horen en vinden het vaak ook heel leuk om met u over hun passie voor de kunst te praten.

De ruim 40 locaties van De Verbeelding vindt u verspreid over Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. Er is er ongetwijfeld één dicht bij u in de buurt. Nog leuker is natuurlijk om een rondje te maken, lopend of op de fiets langs een aantal locaties en dan onderweg ook te genieten van de mooie omgeving. Deze kaart, waarin je op elke locatie ook kunt klikken, kan u daarbij van dienst zijn. We hopen dat naast veel inwoners, ook nieuwsgierige buren uit de regio hun weg weten te vinden naar onze de verschillende onderdelen van De Verbeelding. Want er is veel te genieten in het weekend van 23, 24 en 25 september.

Een totaaloverzicht van alles wat er te beleven is, vindt u op deze website.

Begin datum
23 september 2022, 10:00
Einddatum
25 september 2022, 21:00