Expositie: Sanne gaat circulair

Sanne is een jonge dame die in Delft woont. Ze geniet van de stad, maar ziet ook veranderingen, zoals het warmer worden van de stad als gevolg van klimaatverandering. En ze maakt zich zorgen over ontbossing en plastic soup. Ze vraagt zich af, of ze daar zelf wat aan kan doen. Ja, dat kan zeker! Ontdek samen met Sanne in de expo inspirerende initiatieven en praktische tips hoe je duurzamer en meer circulair kan leven. Circulair wil zeggen dat alles wat je gebruikt ook weer kan worden hergebruikt. In een circulaire wereld bestaat geen afval, net als in de natuur.

Tijdens de expo kan je super leuke producten kopen van Stichting Stunt. Stunt is een sociale onderneming in Delft. Zij maken unieke producten van restmaterialen (hout, plastic, stof), zoals tafels, lampen, kaarsen, knuffels en nog veel meer.

Daarnaast is er in de expo een speelgoed- en kinderboekenruilhoek. Kom speelgoed of boeken waarop je bent uitgekeken, ruilen. Of kom gewoon lekker spelen.

Voor grote mensen hebben we een kast met tweedehands boeken ( € 1,- per boek) en een kast met tweedehands spullen (prijzen van € 0,50 tot € 2,-).

Voor kinderen is er een knutseltafel om leuke knutsels te maken van afval of natuurlijke materialen.

Een aantal meubels die in de expo gebruikt worden, zijn in bruikleen van Rataplan, een grote kringloopwinkel met diverse locaties in Zuid-Holland.

Begin datum
21 september 2022, 10:00
Einddatum
30 januari 2023, 17:00
Duurzaamheidscentrum de Papaver

Duurzaamheidscentrum de Papaver

Korftlaan 6, 2616 LJ Delft

Kosten
Gratis
Meer informatie
Website: https://papaverdelft.nl/activiteiten/expositie/

Wildplukwandeling in de Delftse Hout
Lezing: Zestig jaar Vogelwacht in Delft en omstreken!