Gezond Natuur Wandelen (en ademen)

Beste wandelaars,

Van harte welkom bij onze speciale wandeling op zondag 3 september 2023.

Marije en ik zijn de wandelbegeleiders en staan klaar vanaf kwart voor 10 bij het trefpunt de fietsenstalling bij de Bowling aan de Heuvelweg 4 in het Westerpark. Om 10 uur start de wandeling door het groen.

Fête de la Nature (IVN) wil zo veel mogelijk mensen op een feestelijke en verrassende en laagdrempelige manier in contact brengen met de natuur in al haar diversiteit. Samen wandelen is gezellig en gezond voor iedereen. Vanuit die gedachte organiseert de wandelgroep van Gezond Natuur Wandelen de wandeling met het thema ‘makkelijk bewegen en ademen’. Er wordt gewandeld in een rustig tempo.

Wil jij ook ontdekken hoe eenvoudige ademhalingsoefeningen daaraan kunnen bijdragen? Deze oefeningen, tussen het wandelen door, zijn voor iedereen goed te doen. Marije Mos, Adem- en ontspanningstherapeut volgens de Methode van Dixhoorn laat je ermee kennismaken. Ook kan je vragen stellen wat deze methode voor je kan betekenen als je klachten ervaart als vermoeidheid, long COVID, rugklachten, spanningsklachten, etc.

Doordat we in het groen een paar keer stoppen voor de ademhalingsoefeningen is de wandelroute deze keer iets korter dan normaal. De wandeling met de oefeningen tussendoor duurt totaal ongeveer 1,5 uur.

Na afloop kunnen we bij de Bowling koffie of thee drinken.

Ook bij een buitje regen gaat de wandeling door. Regenkleding is dan prettiger dan een paraplu.

Met vriendelijke groet,

Corrie Kramer,

Namens gezond natuur wandelen

www.GezondNatuurWandelen.nl

mobiel: 06-30708706

Begin datum
03 september 2023, 09:45
Einddatum
03 september 2023, 11:30

Bowling en recreatiecentrum Westerpark, Speeltuin Westerpret en piratenrestaurant

Heuvelweg 4, 2716 DZ Zoetermeer

Kopjesloop
Workshop Mindful NatuurFotografie met je smartphone