Kopjesloop

De Kopjesloop is een strijd over 5 km of 10 km, die elke tweede zondag van de maand (in principe van september tot en met juni) plaatsvindt in de Delftse Hout.

De Kopjesloop is open voor iedereen die op zondagochtend een lekker stukje wil hardlopen, of het nu prestatiegericht is of recreatief. Lidmaatschap van AV De Koplopers is geen vereiste.

Voorinschrijving: Je dient je van tevoren (uiterlijk de zaterdag voor de loop om 17:00 uur) in te schrijven via dit inschrijfformulier. De betaling dien je dan te voldoen door 3 euro over te maken op rekeningnummer NL95 INGB 0003 1783 58 van AV De Koplopers onder vermelding van ‘Kopjesloop’ en maand, naam en afstand.

Het startnummer kan je op de dag van de loop vanaf circa 9:45 uur ophalen in de kantine van Korfbalvereniging DES Delft in Sportpark Biesland (Direct naast Rijksweg A13, bereikbaar via Tweemolentjeskade of de Bieslandsekade links onder het viaduct).

Alle informatie over de Kopjesloop is te vinden op dekoplopers.nl/kopjesloop-info/

Begin datum
10 december 2023, 09:45
Einddatum
10 december 2023, 12:00
Waar
Het startnummer kan je op de dag van de loop vanaf circa 9:45 uur ophalen in de kantine van Korbalvereniging DES Delft in Sportpark Biesland (Direct naast Rijksweg A13, bereikbaar via Tweemolentjeskade of de Bieslandsekade links onder het viaduct).

Kosten
3 euro
Meer informatie: dekoplopers.nl/kopjesloop-info/