Lentefair en Open dag

De Papaver, BuytenDelft, de Natuurwacht en de Wildopgvang organiseren een Lentefair op: zondag 3 april van 10.00-17.00 uur.

Duurzame lentefair bij De Papaver 

Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur presenteren bedrijven en groene organisaties hun duurzame initiatieven en/of hun biologische streek- en seizoenproducten.

Voor jong en oud worden diverse activiteiten georganiseerd. Die staan in het teken van natuur, dierenpret, bewegen, duurzame inspiratie en (streek)producten. De fair valt samen met de seizoenopening van de waterspeeltuin van Stadsboerderij BuytenDelft.

Vanaf het terrein van de Stadsboerderij tot aan de Natuurschuur (achter De Papaver) bruist het van de ‘lentekriebels’. Voor de hongerige mens zijn er kraampjes met bio-drankjes en hapjes. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Je kunt de wereld vanuit een boomtop bekijken onder leiding van ervaren boomklimmers, je eigen yoghurt-shake maken op een shakefiets, mee op excursie en deelnemen aan workshops. Ben je benieuwd wie er allemaal op de Lentefair te vinden zijn? Kijk dan op de website van De Papaver: www.papaverdelft.nl.

Wildopvang Zuid-Holland

Het team van de wildopvang staat zondag buiten de opvang met marktkramen met leuke producten, adoptiepakketten, informatie en nog veel meer. Daarnaast worden er (beperkt) rondleidingen gegeven.