Picknickroute met Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer nodigt je (en eventuele familieleden) van harte uit voor de picknickroute op 18 mei in de Balij. De dag staat in het teken van de afronding van de Kwaliteitsimpuls in de Balij en het Bieslandse bos.

Tijd: Aanmelden bij de kraam tussen 10 en 12 uur

Kwaliteitsimpuls Balij en Bieslandse bos

Actief op pad gaan helpt onze fysieke en mentale gezondheid vooruit! En dat is belangrijker dan ooit. Dankzij de subsidieregeling Groen van Provincie Zuid-Holland en het Groenfonds Staatsbosbeheer-Dunea hebben de recreatieve voorzieningen van de Balij en het Bieslandse bos in het kader van “een beweegvriendelijke en natuurlijke leefomgeving” een impuls gekregen.

Wil je meer weten over de kwaliteitsimpuls? Check dan de pagina https://www.staatsbosbeheer.nl/wat-we-doen/werk-in-uitvoering/buytenhout-balij-bieslandse-bos

De picknickroute

In samenwerking met de Balije Tuin is er een picknickroute georganiseerd om de afronding van de kwaliteitsimpuls met het publiek te vieren. Langs de route zijn diverse kraampjes te vinden, waar je tijdens de wandeling iets lekkers kunt halen en kunt luisteren naar een van de verhalen van de boswachters. De route neemt je mee langs de parels van de Balij.

De route is geschikt voor alle leeftijden. Bij een van de locaties zullen er kinderactiviteiten zijn. Verder is de route gedeeltelijk toegankelijk voor mindervaliden (let op de paden zijn halfverhard). Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van de picknick? Meld je dan aan via debalijetuin.nl/picknickroute-18-mei/ . Indien de route vol is geboekt ben je alsnog van harte welkom, helaas zullen we dan geen versnaperingen beschikbaar hebben.

Bereikbaarheid

In verband met beperkte parkeerplaatsen doen wij de oproep om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. Volg verder de instructies op locatie voor het parkeren van je fiets of auto.

Tips

Wij hopen natuurlijk op mooi weer! Dat betekend dat we de volgende tips voor je hebben om je wandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen: neem insectenwerende spray mee, zonnebrand en doe een lange broek en goede schoenen aan. Mocht het weer tegenzitten dan is een regenjas of paraplu handig.

Alleen bij onweer, hevige wind of extreme regenval gaat het evenement niet door.

Begin datum
18 mei 2023, 10:00
Einddatum
18 mei 2023, 12:00
Waar
De Balije Tuin, Nieuwkoopseweg 59, 2631 PP Nootdorp

Balije tuin

Nieuwkoopseweg 59, 2631 PP Nootdorp

Kosten
Geen
Meer informatie
Aanmelden: https://debalijetuin.nl/picknickroute-18-mei/