Workshop Paardeninzichten

Maak in één middag kennis met de leefwijze en samenwerking van de kudde. Hoe leven zij, hoe zorgen ze voor elkaar, hoe werkt leiderschap binnen hun groepsprocessen en wat is hun manier van communiceren?

De werkwijze en leefstijl van de paarden zijn een inspiratiebron die we in deze workshop vertalen naar onze leefstijl en werkwijze. Paarden leven in het nu, ze kunnen voldoen aan hun natuurlijke behoeften, ze kunnen elkaars kwaliteiten heel goed inzetten binnen de groep, ze communiceren helder en duidelijk en maken dat ook direct zichtbaar.

Huidige vraagstukken in onze werk– en privé omgeving sluiten aan bij de leefwijze en samenwerking van kuddedieren. Maak in deze workshop kennis met de leefwijze en samenwerking van de kudde en maak de vertaling naar jouw werk– en privé omgeving.

De werkwijze en leefstijl van de paarden zijn een inspiratiebron die we in deze workshop vertalen naar onze leefstijl en werkwijze.
Evelien Olyslagers

 

Inhoud van de workshop

Met de kudde paarden kun je niet verbaal communiceren. Om met elkaar samen te werken, moet je elkaars gedrag en juiste intentie begrijpen. Na bovenstaande uitleg en de eerste ontmoeting met de paarden, ga je zelf aan het werk met een paard. Je ontvangt een terugkoppeling van jouw gedrag en communicatie. Hoe reageren de paarden? Welk paard spreekt je aan en welke misschien minder?

Ervaring met paarden is niet nodig.