Gezond Natuur Wandelen Balijbos

Wil je regelmatig met een groep langs een natuurrijke route wandelen? Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert elke week gratis wandelingen van een uur in het Balijbos. De wandelingen starten op een vaste plaats en tijd en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen.

De wandelingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en je hoeft je niet van tevoren op te geven.

De begeleiders staan op woensdagmorgen om 10 uur klaar voor het hek van Stadsboerderij De Balij. Er wordt dan een mooie route gelopen, met pauzes tussendoor om van de natuur te genieten.

De mensen in deze groep vinden het prettig om met elkaar door het bos te lopen. Omdat deze wandeling overdag is lopen voornamelijk ouderen mee, maar iedereen is welkom. Voor een buitje regen blijven we niet thuis, wel als het glad wordt.

Omdat de Stadsboerderij verbouwd wordt is het deze winter niet mogelijk om na afloop koffie te drinken.

Heb je nog vragen over de wandeling dan kun je een mail sturen naar Corrie Kramer via: zoetermeer@gezondnatuurwandelen.nl