Over Buytenhout

Regiopark BuytenHout, voor wie van Buiten Houdt
Regiopark Buytenhout is een prachtig groot aaneengesloten natuur- en recreatiegebied tussen Delft, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Hier lopen verschillende groengebieden naadloos in elkaar over: Buytenpark, Westerpark, Nieuwe Driemanspolder, De Balij, Bieslandse Bos & Krekengebied, Dobbeplas & Laakwegzone en Delftse Hout & Arboretum-Heemtuin. Het is een oase van rust in de dichtbevolkte Randstad waar je urenlang kunt fietsen, wandelen en genieten.

Zwemmen

De kwaliteit van het zwemwater kan in de zomermaanden snel veranderen. Check voor je gaat zwemmen de kwaliteit van het zwemwater. Op de website www.zwemwater.nl vind je alle zwemwaterlocaties en kun je zien waar het schoon en veilig is.

Bereikbaarheid

De recreatiegebieden zijn vanuit verschillende aanrijroutes per auto en fiets goed te bereiken. Parkeren op de daarvoor aangegeven plaatsen. Voor informatie over het openbaar vervoer, kijk op www.9292.nl

Deze website is in opdracht van de gemeenten Delft, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Volg Buytenhout