In-de-natuurcoaching met Bianca

Buiten werkt beter! Daarom werkt Buitencoach Bianca graag in Buytenhout: haar “buitenkantoor”. Je kunt haar bijvoorbeeld tegenkomen in het krekengebied, Speelbos Biesbush of de Balij, waar ze inspiratie- en coachwandelingen begeleidt. Daarnaast verzorgt ze regelmatig walkshops of een shinrin-yoku sessie, ook wel “bosbaden” of “forest therapy” genoemd.

De natuur is een prachtige inspiratiebron. Door bewust contact te maken met de natuur om ons heen, kunnen we weer makkelijker contact maken met onze eigen natuur. Buiten ontspan je makkelijker en gaat de creativiteit weer stromen. Door rustig te wandelen krijgt het gesprek een vrije loop. Er worden misschien geen grote afstanden afgelegd, maar er worden zeker stappen gezet!

In-de-natuurcoaching is laagdrempelig en bewezen effectief met langdurig resultaat. Buitencoach Bianca werkt vanuit 3 belangrijke principes: verkennen, verdiepen en vooruit.

Loop de haast uit je hoofd, zodat er ruimte ontstaat om jouw potentieel tot bloei te laten komen. Dit kan individueel of in een kleine groep.

Een persoonlijk klikgesprek is gratis en vrijblijvend. Wandel eens naar haar website, voor meer informatie of om de agenda te checken.