Hoeve Buytenhout

Op zoek naar een Bed and Breakfast in Delfgauw of Delft? Hoeve BuytenHout is een landelijke Bed and Breakfast met zes luxe kamers op slechts een paar minuten van de Delftse binnenstad en toch midden in de natuur. Hier beleeft u de warmte van thuis en de luxe van een hotel. Beleef, Ontspan en Geniet.

Onze bed and breakfast in Delfgauw beschikt over zes landelijke sfeervolle thema kamers waaronder twee kamers met privé terras en tuin. U slaapt heerlijk in een luxe Auping boxspring waarin louter natuurlijke materialen verwerkt zijn zoals biologisch katoen. Daarnaast beschikt elke kamer een privé badkamer met inloop regendouche, wastafel en toilet.

Elke ochtend serveren wij het ontbijt in de gezellige gemeenschappelijke ruimte en als het weer het toelaat in de zon op het terras met dagverse streekproducten. Geniet van een (h)eerlijk kopje ambachtelijke Santas Koffie. Koffie met oog voor mens en milieu. Daarnaast krijgt u natuurlijk van ons versgeperste sinaasappelsap, brood van de boer, een krakend croissantje en een kakelvers ei. Uiteraard houden wij rekening met eventuele allergieën of dieetwensen.

Hoeve BuytenHout is een buitengewone plek om te genieten. U bent vrij om gebruik te maken van onze knusse gemeenschappelijke ruimte met landelijk uitzicht. Hier beleeft u het heerlijke uit en thuis gevoel. Ontspan in het gezellige zitje bij de sfeervolle open haard en geniet van een goed boek uit de gevarieerde boekenkast. Relax verder in de ruime tuin op diverse terrasjes of aan de steiger met landelijk uitzicht. Wij beschikken verder ook over fietsen, een gesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor uw e-bikes en een privé parkeerterrein met een laadpaal voor elektrische voertuigen.

Meer weten of direct uw verblijf boeken?
Neem dan contact met ons op.

Waar
Noordeindseweg 46B

Meer informatie
Telefoon: +31 6 27 39 49 36
E-mail: info@hoevebuytenhout.nl
Website: www.hoevebuytenhout.nl