Stadsboerderij Buytendelft

Pal naast Vakantiepark Delftse Hout ligt Stadsboerderij BuytenDelft. Als bezoeker kunt u vrij tussen de geiten en schapen bewegen en genieten van de vele andere dieren. Ook kun je hier heerlijk eten en spelen in de waterspeeltuin.

In de Stadsboerderij vindt u schapen, geiten, varkens, koeien, kippen en duiven. Er zijn ook kleine knaagdieren, vogels en vissen. De meeste dieren zijn niet opgesloten in hokken. Als bezoeker kunt u vrij tussen de geiten en schapen bewegen. Er zijn regelmatig activiteiten zoals paaseieren zoeken op paaszaterdag, schapen scheren en een jaarlijkse open dag.

Na het wandelen of beestjes kijken even en verse jus d’orange, een heerlijke cappuccino,verse munt thee of een warme chocolademelk met slagroom? En voor de smulpapen onder ons; een zelfgemaakte appelpunt, muffin of een pannenkoek erbij? Ook maken we graag een wisselend soepje, knapperige panini’s, een clubsandwich, uitsmijters of een tosti vers voor je klaar! Voor ieder wat wils!

“De komende jaren zal stadsboerderij BuytenDelft omgetoverd worden tot een duurzame en uitdagende beleefplek voor jong, ouder én nog wat ouder. Maar ook nu kunt u genieten van de charme en gezelligheid van BuytenDelft.”

Waar
Korftlaan 3a, 2616 LJ Delft

Meer informatie
Openingstijden:
Elke dag van 9.30 uur tot 16.45
Extra openingen juli, augustus tot 20.00 open
Telefoonnummer:
015 – 214 02 63
Website: https://www.delftsehout.nl/omgeving/stadsboerderij_buytendelft