Vakantiepark Delftse Hout

Vakantiepark Delftse Hout is een 4-sterren camping met kampeerplaatsen en een groot scala aan volledig ingerichte accommodaties. Gelegen aan de rand van het gelijknamige recreatiegebied en op slechts 1.5km afstand van het centrum van Delft.

De unieke combinatie van de rust van de natuur en de gezelligheid van de stad op loopafstand, maakt deze plek ideaal voor een zeer uiteenlopende vakantie.

Het park zelf beschikt over vele faciliteiten om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie over uitstapjes en bezienswaardigheden. Ook kunt u hier fiets- en wandelroutes krijgen die u leiden naar de mooiste plekjes in de omgeving.

Voor verse broodjes en uw boodschappen kunt u iedere dag terecht bij de receptiewinkel. Heeft u een dag geen zin om uitgebreid te koken? Op de camping is een brasserie aanwezig waar u terecht kunt voor heerlijke pizza’s, patat en snacks.

Voor de kleintjes zal de grote speeltuin een waar paradijs zijn en van half mei tot half september kunnen zij zich ook vermaken in het verwarmde buitenzwembad met een apart 20 cm diep spetter bad.

Waar
Korftlaan 5, 2616 LJ Delft

Meer informatie
Telefoonnummer:
015 213 0040
Website:
https://www.delftsehout.nl