Doe mee met de fotowedstrijd

De website van Buytenhout is nu te bezichtigen! Graag laten we de wereld zien wat er allemaal te bewonderen en ontdekken valt in dit gebied. Jij kunt ons hiermee helpen door mee te doen aan de fotowedstrijd.

Deel met ons je mooiste foto van je favoriete plekje in Buytenhout en win mooie prijzen van ondernemers uit het gebied. Meedoen is eenvoudig:

1. Maak een foto

Maak een foto van jouw favoriete plekje in Buytenhout. Dit kan een mooie grappige of juist interessante foto zijn. We zijn op zoek naar foto’s die de pracht en diversiteit van het gebied goed vastleggen.

2. Deel jouw foto

Is de foto klaar? Deel deze dan op Instagram of Facebook. Voeg de hashtag #Buytenhout toe én noem de fotowedstrijd. Je kunt maximaal 3 foto’s insturen. Deelname is mogelijk t/m 7 november 2021.

Geen sociale media, of wil je nog even zeker weten dat wij de foto’s goed hebben ontvangen? Mails ons de foto’s dan toe op info@buytenhout.nl

3. Winnen

Na 7 november worden er drie winnaars gekozen door onze interne jury. De winnaars zullen op 15 november bekend worden gemaakt op de website en de sociale media.

De eerste prijs is een lunch voor 2 twv 50 euro bij op het prachtige terras van Knus.
De tweede prijs bestaat uit een pakket van Hoeve Biesland met heerlijke producten van eigen boerderij.
De derde prijs bierpakket van Delftse “Koperen Kat” aangeboden door de Schaapskooi.
Regels

Als je meedoet aan de fotowedstrijd door de hashtag #Buytenhout te gebruiken en de fotowedstrijd te noemen in je post stel je de ingezonden foto’s beschikbaar voor gebruik voor promotie van het gebied.
Inzenden kan tot en met 7 november 2021
Een inzending is enkel geldig als de foto genomen is in Buytenhout, de hashtag #Buytenhout bevat en de fotowedstrijd genoemd wordt in de post.
Elke deelnemer kan maximaal 3 foto’s insturen.
De gedeelde foto moet een werk van origineel materiaal zijn. De foto dienst dus gemaakt te worden door de deelnemer zelf.
Als je personen herkenbaar in beeld brengt, dien je voor publicatie om toestemming te vragen en dit achteraf kunnen aantonen.
Het social media account van de deelnemers moet op openbaar staan zodat de foto’s beoordeeld kunnen worden. Zo niet, dan is inzenden per mail het alternatief.
De deelnemer vrijwaart Buytenhout voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn en voor claims van geportretteerden.